Meer resultaten voor geurtabletten scentchips

geurtabletten scentchips
ScentChips Bolsius Creations Geurtabletten VanKaarstotServet.
Gebruik is eenvoudig. Leg de geurtabletten op de brander, steek het theelichtje in de brander aan en 6 minuten later geniet u van de heerlijke geur van de chips. De chips hebben een geurtijd van circa 1 dag. U zult merken dat de geur langzaam verminderd. Natuurlijk kunt u ook theelichten voor de brander bij ons bestellen. Tevens hebben we leuke bijpassende gift boxjes in de aanbieding, zodat u zelf een leuk cadeautje met scentchips kunt samenstellen.
Scentchips dealer, koop nu online vanaf 039, pst De duizendpoot.
Ze bestaan uit een hoge kwaliteit materialen zoals paraffine en sojawas, natuurlijke geuroliën en plantaardige kleurstoffen. De scentchips worden met de hand gegoten. Door de scentchips in een brander te leggen verspreiden ze een heerlijk aroma. De scentchips kunnen onderling worden gecombineerd voor een geheel eigen mix.
Heerlijke geuren door Scentchips Teske.nl Teske de Schepper.
ScentChips zijn hier te koop en je kan ze kopen in doosjes van 48 gram tot 228 gram. De prijzen variëren dan ook van 395, tot 1495. Mocht je online shoppen niet zo fijn vinden, kan je hier zoeken naar een winkel die de ScentChips verkoopt in jouw buurt.
Wax melts Scentchips Geurchips Geurwalhalla wax melts.
Gusta Scent Blend wax geurtabletten Rose 5 stuks. Gusta Scent Blend wax geurtabletten Rose 5 stuks. Deze Gusta Geurtabletten Wax Orchidee is bedoelt om te worden gebruikt in combinatie met de Gusta geurbrander. Met deze geurbrander kan de tablet door een kaarsje worden.
Scentchips The original fragrance melt.
Scentchips The original fragrance melt.
World of Scentchips ScentChips Basic Collection De officiële webshop!
Home Producten ScentChips ScentChips Basic Collection. Acties ScentChips Waxmelts Basic Collection Oriental Collection Prepacked Collection Luxx Collection. Urban Ninja Bubbly Butterfly Arty Hipster Laidback Lounger Brave Captain Happy Homemaker. Je eigen geur Blends van gebruikers ScentBurners Geurbranders ScentWarmers Elektrische geurbranders ScentOils Geurolie ScentBoxes Bewaardozen Fleece Blankets Fleecedekens ScentDiffusers Geurverspreiders ScentMoods Geurmachines.
Scentchips bestelt u gemakkelijk via Warentuin.
Scentchips bestelt u gemakkelijk via Warentuin. ScentChips zijn kleurrijke waxchips die een heerlijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner theelicht of ScentWarmer elektrisch plaatst. Met meerdere Scentchips kan je zelfs je eigen blend van geuren samenstellen.

Contacteer ons