Meer resultaten voor welke aloe vera plant is eetbaar

welke aloe vera plant is eetbaar
Is deze Aloë eetbaar? Groeninfo.com tuinforum.
Heyde, plant Aloë barbadensis Miller beter bekent als Aloë Vera wordt vooral gebruikt voor zijn geneeskrachtige sappen. De plant werkt laxerend en is wel eetbaar de schil is erg taai en moeilijk te verteren. Dus kan je best eerst de stengels stomen/bakken of koken voor je ze eet. Juridisch gezien moet er vermeld worden dat de plant enkel voor decoratie dient en niet voor consumptie. 1 mensen hebben gestemd. Ik vind dit een goed bericht. 5 za, 09/04/2016 2100.: De vermelding niet eetbaar geldt voor alle siergewassen, zoals kamerplanten en snijbloemen. Deze planten zijn mogelijk tijdens de teelt bespoten geweest met giftige middelen, anders dan voor groente, kruiden en fruit toegestaan is. 1 mensen hebben gestemd. Ik vind dit een goed bericht. 6 do, 14/04/2016 1154.: @yarao: mee eens? Ik vind dit een goed bericht. Zijn alle soorten ipomea batatas. welke bladeren zijn eetbaar?
Aloë vera: goed voor huid en ingewanden Superfoods 8 Afvallen experts.
De verzorging van deze plant is niet ingewikkeld. Met een eigen plant in huis kun je zelf de gel uit de bladeren halen en die zo opeten. Als je de smaak te bitter vindt, kun je het nemen met wat honing of kun je de gel door een smoothie roeren. Wat je over hebt, smeer je op je gezicht of op wondjes en brandplekken. Let wel: de gel is twee dagen houdbaar, dus ga niet alle bladeren opensnijden als je het nog niet kan gebruiken. Wat vind jij van aloë vera? Gebruik je het in producten of ook puur? Smeer je het of eet je het? Klik hier om aloe vera gel te kopen.
Aloe vera.
Hoe is het te herkennen welke aloe vera te eten is en hoe moet je hem berijden en plukken/snijden? vrijdag 6 mei 2011 0117.: berijden zou ik toch nie doenlijkt, me nogalpijnlijk. bereiden of klaarmaken is mischien ietske veliger. maar geen idee hoe je dat doetnog, nooit gegeten. mijn antwoord was dus voor jou eigenlijk totaal nutteloos. maar nietemin graag gedaan hoor. vrijdag 6 mei 2011 1137.: volgens mij zijn alle aloe vera's' eetbaar.
Superfood: Aloë Vera Miss Natural Lifestyle.
Superfood: Aloë Vera. Superfood nummer 8 is Aloë Vera, bij velen waarschijnlijk bekend als ingrediënt van crèmes en schoonheidsproducten. Toch is Aloë Vera ook eetbaar en het heeft een geneeskrachtige werking, door de vele vitaminen en mineralen die de plant bevat.
Aloe vera eetbare versie Moestuin Forum Voor en door moestuin liefhebbers.
Mijn probleem is het volgende: ik kan nergens, maar dan ook nergens, een eetbare versie van aloe vera vinden. Dacht ik eindelijk succes te hebben bij Vreeken op de website stellen ze 3 eetlepels per dag, blijkt bij levering er een kaartje aan de plant te zitten met daarop vermeldt niet" consumeerbaar.
Aloe Vera plant gebruiken Cynthia.
ik ben dus ook heel lang op zoek naar de geneeskrachtige aloe plant. alleen zijn er meer dan 400 soorten en neit allemaal hebben ze de geneeskrahctige werking, nu zou ik graag willen weten welke aloevera jij hebt gekocht bij intratuin, want mij werd verteld dat dit niet de plant is die voor consumptie bedoeld is. ssss 9 jaar geleden. klopt het dat het ook helpt bij haaruitval en als je heel dun haar hebt dat je dan meer haren gaat krijgen? Laura 9 jaar geleden. I love aloe vera love.:

Contacteer ons